مقالات و مطالب حقوقی

حجه الاسلام نبی الله کرمی رئیس هیأت تخصصی کار،بیمه و تأمین اجتماعی و مستشار شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری

مقالات و مطالب حقوقی

حجه الاسلام نبی الله کرمی رئیس هیأت تخصصی کار،بیمه و تأمین اجتماعی و مستشار شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری

مقالات و مطالب حقوقی
حجه الاسلام نبی الله کرمی رئیس هیأت تخصصی کار، بیمه و تأمین اجتماعی و رئیس شعبه ۱۹ تجدید نظر دیوان عدالت اداری در نظر دارند مطالب، مقالات حقوقی و یادداشت های خود را که در سمت های مختلف قضایی با آن مواجه بوده به عنوان راهکار عملی در اختیار دوستان و همکاران و هم وطنان خود قرار دهد.
دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
نویسندگان
آخرین نظرات

نایب رئیس کمیسیون حقوق کار و امور اجتماعی دیوان عدالت اداری گفت: بسیاری از اختلافات بین کارگر و کارفرما در صنوف و کارگاه‌های کوچک بین کارگر و کارفرما بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان،حجت‌الاسلام نبی‌الله کرمی ظهر امروز در کارگاه آموزشی نقش آرا و احکام دیوان عدالت اداری در تعیین و تفسیر مفاد قوانین کار و تامین اجتماعی با اشاره به بحث مرخصی زایمان برای بانوان اظهار کرد: در خصوص این موضوع رأی وحدت رویه منوط به استناد به قوانین جدید در این خصوص است.

وی افزود: در راستای حل اختلافات پیشنهاد می‌شود که شورای سازش در خود کارگاه‌ها تشکیل شود و دیوان عدالت اداری نیز، نظر به صلح و سازش درون کارگاه‌ها دارد.
نایب رئیس کمیسیون حقوق کار و امور اجتماعی دیوان عدالت اداری تصریح کرد: در بحث عائله‌مندی هنوز محدودیتی اعلام نشده است و کارفرمایان باید بر اساس حقوق و دستمزد حقوق عائله‌مندی پرداخت کنند.
وی بیان کرد: 60 درصد از آراء شوراهای حل اختلاف استان اصفهان بر مبنای قائده همه به هیچ است و این به این معنا است که در بررسی‌های مجدد پرونده‌ها رابطه‌های کاری بین کارگر و کارفرما و در مصادیقی همانند پرداخت حقوق به روش‌های مختلف و نیز پرداخت حق بیمه توسط کارفرمایان برای کارگران بوده است.
کرمی با بیان اینکه هیئت‌های حل اختلاف صلاحیت قانونی نقض رأی را تشخیص می‌دهند،گفت: در شهر اصفهان به خصوص صنوف و کارگاه‌های کوچک برخی از کارفرمایان می‌خواهند به عناوین مختلف حق کارگران را پرداخت نکنند که باید نسبت به این قضیه اقدام ویژه‌ صورت گیرد.
وی در ارتباط کارگر و کارفرما افزود: کارگر، کارفرما و سرمایه سه رأس یک مثلث هستند که هر کدام از این ضلع‌ها نباشد دو رأس دیگر مشکل پیدا می‌کند که در این راستا قانون به دلیل حمایت‌های نیروی انسانی و سرمایه در حال رشد مقررات حمایتی وضع کرده است.
نایب رئیس کمیسیون حقوق کار و امور اجتماعی دیوان عدالت اداری اضافه کرد: چهار همایش تاکنون در تهران و دو همایش در مازندران برگزار شده است و این در حالی است که استان تبریز بیشتر از استان اصفهان کارگاه صنعتی دارد در سال 150 پرونده به دیوان عدالت اداری ارسال می‌شود که البته بیشتر آنها نقض نمی‌شود.
وی با بیان اینکه در این استان‌ها تمامی تذکراتی که داده بودیم برطرف شده است،گفت:تمکین به قانون از طرف کافرما و عدم نا امنی کارگاه از طرف کارفرما از مهمترین مسائلی است که امروز مورد بررسی قرار گرفت.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۱۴
نبی الله کرمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی